Let the games begin!

Ben je op zoek naar actie? Met goldenpalace.be kun je nu op een uitgebreide keuze uit wedstrijden, races, toernooien en nog veel meer wedden. Van minder bekende exotische voetbalcompetities tot internationale sportevenementen, we hebben genoeg munitie voor ieder type speler. Verdedig jij de kleuren van jouw stad in de Jupiler Pro League of voorspel jij de underdog die als winnaar van het volgende grand slam-toernooi uit de bus komt om een flinke winst binnen te halen? Het kan allemaal bij goldenpalace.be!

Haal het beste uit onze pre-match games, simpele of gecombineerde weddenschappen (“accumulatorweddenschappen”) en liveweddenschappen en ontdek winstrategieën of wed gewoon samen met vrienden via onze mobile app terwijl je samen de wedstrijd bekijkt. Aarzel niet langer en speel nu ook op goldenpalace.be, de trotse sponsor van Belgische voetbalploegen RAFC, KV Mechelen en KV Kortrijk, en van Belgische basketbalploegen Antwerp Giants en Spirou Charleroi.

Live inzetten

Er zit veel diepte in live inzetten: subtiele zaken zoals spelers die kramp beginnen te krijgen, stormachtig weer en dreigende wolken, ongeduldige supporters… alle kleine details tellen, waardoor er zich talloze wedmogelijkheden tijdens de wedstrijden voordoen. Als je kunt anticiperen op veranderingen in het verloop van een spel, een wedstrijd of een race en als je je inzetstrategie en –risico in een ogenblik kunt veranderen, dan kan jij hier gouden zaken doen.

Wie op zoek is naar emoties en adrenaline zal zich al snel thuisvoelen bij onze live-inzetervaring met meer dan 14.000 verschillende live-wedstrijden die op ieder tijdstip van de dag (en nacht) beschikbaar zijn, ieder jaar weer!

Mobiel inzetten

Wil je kijken hoe het er voorstaat met je inzetten tijdens het avondeten, op kantoor of wanneer je in de file staat? Ben je uit met vrienden een spannende voetbalwedstrijd aan het kijken waar je graag op zou willen inzetten, zonder dat je jouw PC hoeft te gebruiken? Met goldenpalace.be mobile hoef je niets te downloaden of te installeren. Je hoeft alleen je smartphone of tablet met het internet te verbinden en je kunt je inzetten plaatsen –altijd en overal.

Hier lees je meer over onze mobile app.

Extra's

Voor iedere inzet die je aan je ‘accumulatorweddenschap’ (multibet) toevoegt, wordt er 1% extra winst toegevoegd. Om dit extraatje uit te rekenen, hoef je alleen het percentage dat gelijk is aan het aantal wedstrijden in je inzet toe te voegen. Deze hoeveelheid staat ook op je wedcoupon, nog voor je de weddenschap plaatst.

Als je bij ons blijft spelen, word je betrokken in onze regelmatige voorbeschouwingen voor sportweddenschappen. Hierdoor blijft wedden bij goldenpalace.be leuk en winstgevend en heb je een site waarbij de focus sterk op Belgische competities komt te liggen. Als je op zoek bent naar exclusiviteiten en leuke prijsvragen, like dan onze Facebookpagina. Hier kan ons volgen en je op de hoogte blijven van onze social media-extra's.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx